folic acid

tahun lepas sy keguguran, sy cuba makan folic acid ni. ikhtiar nak pregnant. mana2 pasang baru berkahwin/merancang nak ada anak, boleh try makan folic acid ni. insyallah ada rezeki untuk anda.

14 Balas

terima kasih mommies yang lain, mana yg bagi respon. sy cuma kongsi brand folic asid apa yang sy pernah makan (dah tersenarai ada dalam apps). mommies/ mommies newbie yg lain, boleh tanya pendapat orang lain. terpulang hak masing-masing. yang tengah pregnant, alhmadulillah.. tahniah mommies 💞💞💞

sy sblm tahu mengandung sy cuma amalkn mkn produk amway je.b complex lectihin e cag mag D plus.alhamdulliah x sangka dlm ms 1thn sy di sahkn mengandung.ttc 16thn.36week.

9mo ago

alhamdulillah. tahniah sis.

skrg kndngn dh 9bln.sy pun xtahu bila sy mengandung cm yg sy perasan period sy lwt 3bln bila cek upt sy +-ve mengandung.sy amalkn mkn amway 1thn.

dlu dah mcm2 try nk mngndung tpi semua tk mnjdi,org kata try asid folic ni n sy pun trus pgi cari kat watson,blm pun hbis 1 papan dah berisi🥰

9mo ago

tahniah sis 😊

saya pon makan folic acid tapi brand lain. suami pon sy suruh makan sekali.alhamdulillah dah 5 bulan kandungan saya 🥰

saya beli di farmasi alpro. kalau tempat awk xada. cuma ikhtiar cari di big pharmasy, ataupun farmasi al syifa.

sye makan acid folid anway sebab die skli dgn vitmin , alhamdulillah sekarang dah 9 bulan

9mo ago

Brpa harga sis

saya lpas keguguran bulan 1 sy amal folic asid yg kk bg dn beli kt farmasi jea..

betul . Saya gugur 20/11/22 , alhamdulillah lekat 22/2/23 . now dah 6months

sy memang makan asid folic ni sekarang ☺