Darah selepas bersama 39weeks

Hi, tadi tgahari ada bersama dgn suami. Then pegi tandas nak cuci semua tetiba perasan ada darah. tu sbb luka ke? Sbb ada rasa sakit tadi waktu bersama. huhuhu. tapi takde pegi hosp lagi. and takde rasa sakit apa apa skrg ni. rasa biasa2 je. perlu ke hosp skrg atau boleh tunggu besok hari? terima kasih jawab pertanyaan sy #pleasehelp #firstmom #firstbaby

Darah selepas bersama 39weeks
3 Balas

dah 39weeks.. tersangatlh blh utk beranak.. sila ke hospital segera.. syarat sakit nk beranak bkn dtg sakit terus teran.. bermcm² ragam sakitnya.. sila ke hospital segera

Baik p hospital terus jaa , takut jgk turun tanda drah tuu dah nak berslin ..

kalau rasa risau boleh la pegi cek kat pac..