Batuk & muntah darah

Tadi sy batuk pastu buang kahak kat sinki ada darah sikit je very sikit tapi sy tau la itu mmg darah. Lps tu beberapa saat je terus muntah, pun ada darah yg sikit sangat kt muntah tu. Apa nak buat? Ke normal je darah ni? Baca kt google normal je. Sy risau.#firstmom

2 Balas

Kalau saya bila muntah memang ada darah sebab saya gastrik. And kekadang ada darah sebab tekak luka bila batuk batuk tu. Kalau risau sangat, boleh pergi jumpa doctor tanya ye.

sy x rasa dia normal sbb sy x pernah pulak mcmtu. kawan2 sy yg dh beranak 2 3 org pun x pernah ckp mcm tu. better pergi klinik. takut sis ade mslh lain