sebab apa ya momy2?

tadi saya mnum air kelapa dara lepas tu perut terus mengeras2 cirit birit sebab apa ya.. bukan air kelapa dara elok ke?ingat baby nak keluar smpai p hospital tapi bukaan cm pun tkde lagi😅 sbb apa ye?#firstbaby #ingintahu

3 Balas

Klau nk bgi bukaan kt bawah tu trai bersama dengn suami kerap2 .. pastu buat senama kupu2 ..

1y ago

baik awak trima kasih

mungkin tak sesuai dgn awak. elok utk orang lain, belum tentu elok utk kita.

1y ago

tulah rsa mcm tu

mungkin tak sesuai dgn awak. elok utk orang lain, belum tentu elok utk kita.