4weeks 5days spotting

Hi, tadi saya ada brown spotting & pegi klinik scan tk nampak apa lagi, dr bagi ubat progesterone. Ada yg pernah mcmni?#firstbaby #firstmom

4weeks 5days spotting
2 Balas

Dr cakap apa kluar spotting brown tu ? Semalam tu ada keluar juga tapi tk pergi jumpa doktr . Bahaya ke ?

2y ago

Tak ada dah . Haritu dah pna scan dia pna ckp klau ada kluar apa2 darah sikit amik gambar kalau banyak baru refer klinik terus . Harap tak ada pape . Ada app dgn klinik tu 2 minggu lagi nk tgok perkembangan janin . Harap semua ok amin 🤲🏻

Update : saya dah tak spotting, doakan kandungan kuat🤲🏻