Rojak/jeruk/sambal nanas

Tadi sa tiba² berliur nmpk wrna kulit nanas..jd sy ambil..sy kupas la kulitnya tu..sy mkn cicah cili,garam dn kicap..tp sehiris sja..yg pentg termkn..lps mkn tu bru teringt tgh pregnant 33w..x apa ka😭😭😭risau sgt lh#SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund

2 Balas

termakan nenas ke? okay je takde apa. sy pun suka makan nenas time pregnant ni

2mo ago

boleh je makan nenas time pregnant. tapi kalau awak tak yakin, takyah la makan

.