keluar keputihan lepastu spotting coklat cair

tadi nk tukar pantiliner sekali tengok ada spotiing coklat cair tak sakit apa pun cuma badan kadang panas Tiber. ada ke mommy same situasi mcm saya Skrang dah 7 minggu. mohon beri penjelasan hati tak sedap je .#firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

saya pun ada keluar spotting pd week 8, terus ke hospital,alhamdulillah baby xde apa cuma kena byk kan rest and doctor akan bagi Duphaston,itu la kot yg org kata ubat kuat rahim.bykkan brehat sis,cuma lebih baik check utk make sure smua okay je☺️

sy pon dari awal test pregnt kuar sporting cam tu jugak sampai sekrng da 8weeks doc cakap its normal cuma if kalau yg kuar tu warna darah fresh tu baru kne g hospital takut keguguran #takcarejanganlasaklasak

2nd preganancy sy mcm tu. Kena cepat2 pergi hospital and diorg akn bg ubat kuatkan rahim

2y ago

saya on dusphaton dari 5 week smpai Skrang . maybe keluar sbb saya aktiv sgt

p jmpa doktor sbb sya baru kluaq drah scan kantung ada tp kck sgt..mcm baru 5weeks

sama saya baru je tdi.. normal atau pun kena jumpa doc