BH atau Contraction atau Badan masuk angin?

Tadi lepas makan tiba2 rasa macam sakit senggugut dekat belah depan dan rasa nak berak. Tapi yang keluarnye kentut je. Saya jadi pening itu BH atau Contraction betul atau badan masuk angin? Mommies boleh share pengalaman tak? Ini first time saya pregnant. Keliru nak bezakan. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

BH tu dia datang sekejap2 je puan , tapi kalau real contraction dia datang 5/10min tu banyak kali ..