Tekanan darah . Normal ke ?

Tadi chek tekanan darah dekat farmasi , slalu pergi farmasi situ . Normal ke tekanan darah saya ni ? Saya tanya staff situ normal ke ni ? cara dia ckp macam firts time buat. India pula tu hm . Perlu pergi hospital ke ? Misi ada pesan tapi saya lupa . [Harini chek - 99/73(99)] #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Tekanan darah . Normal ke ?
5 Balas

Normal sis, saya dlu nutritionist biasa check patient dkt pharmacy, banyakkan rest dan jgn fikir banyak❤️

Normal sis. Paling tinggi 140/90

Normal sis

consider normal.

5mo ago

normal. sy pi checkup kk pun gni juga bacaan. klu low 90/60