Alhamdulillah

Syukur alhamdulillah saya selamat melahirkan puteri pertama pada hari semalam baby March ajak keluar awal #37weeks5daysPreggy #babyfeb2024

9 Balas

Tahniah n selamat berpantang sis😄. Sy sekarang tgh tunggu hari jg,hari² pujuk bby sruh kluar. Hrp sebelum habis bln dah bersalin..rindu dah dgn abg n kakak dia di kg🤭

2mo ago

Alhamdulillah terima kasih mommy.. baby dah ready nak jumpa mommy tuh sikit je lagi insyaallah Allah SWT permudahkan segala urusan bersalin mommy dgn selamat 🤲🏻

Alhamdulillah, teringin juga nak bersalin 37w ... sekarang baru 35w tak sabar nak jumpa baby 😆 Selamat berpantang ☺️semoga kedua2 nya sihat selalu 🤲🏼

2mo ago

terima kasih mommy😍 amboiii hahaha yela siapa je yg excited kan nak jumpa buah hati yg dikandung selama ni bakal berjumpa dgn si ibu.. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin mommy 🤲🏻

syukur alhamdulilah, Selamat berpantang sis..doakan utk kami jg ya yg bakal melahirkan nnti agar dipermudahkan semuanya.. inshallah aamin ya rab

2mo ago

Inshallah Aamin ya Rabb♥️🤲

saya due 30/3, bakal elective czer 38 week 16/3 nanti. risau juga terberanak awal sebab dalam kepala 38 weeks tu dah awal dah tu.😅

2mo ago

Due date kita sama. Tp sy pilih 19/3 utk elective ceaser. Hrp baby x keluar awal laa.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Aminn😊

tahniah,sy due 24/3..tp czer 05/3 sbb placenta previa type 2😔doakan semoga d permudahkan urusan sy nanti...

2mo ago

terima kasih mommy .. Allah jngn down tau mommy semoga Allah SWT permudahkan segala urusan bersalin mommy dgn selamat 🤲

Alhamdulillah tahniah sis ! I’m at 38w and still waiting

2mo ago

terima kasih awak.. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin awak dan selamat semua nya 🤲

Alhamdulillah... tahniah sis. slmt bpantang 🤍

2mo ago

sama2 sis 🤍

Alhamdulillah tahniah , selamat berpantang..

2mo ago

terima kasih awak

ya,dr 34minggu da kena duduk dlm wad...

1mo ago

awak ada gdm ke kena warded awal