Upt negatif scan ada katung

Sye pregnant 6minggu 3hri...tapi sblum ni ada trun darah dah scan Katung ada tpy baby xnmpak lagi....tapi mslah skrg Sye dah test balik upt kt klinik n keputusan negatif bila scan katung ada lgi...dktr pun bagi tarikh 2 mgu lgi Suh dtg klinik untuk scan balik...sapa ada pgalaman CM nih...

1 Balas

sya mcm tu... mula² jmpa Dr chck... ulang alik scan 2 minggu dngn Dr... Tapi syukur akhirnyaa... ada tuuuu.... kuatkan semangat jngan down 😊 pikir yg positif sje 😉

3w ago

amin..mekasih sis...