Vitamin nafsu makan baby

Sye nak tanya, kat sini mommy ada tak bagi anak vitamin untuk tambah selera makan baby, anak sye 1y1m susah sangat makan dari usia 6 bulan lagi. Buntu la nak masak lagi apa untuk dia… Berat dia dah nak ke garisan kuning 😭😭😭 Sye susah hati sangat help me #bantujawab #firstmom

4 Balas

Hah…sama mcm anak buah sy Adik sy da cuba pelbagaikan menu. cuba mcm2 vit. tp xbkesan. lepastu umur dan stahun lebih pun bb tetap 7kg. Tp skrg nak 11kg daa Cuba bagi vitamin excel hana Adik sy cuba tu. alhamdulilah bkesan sangat

1mo ago

Warna purple tu kan. Nanti sye cuba jugak. Terima kasih

Saya bg appeton utk umur 1tahun ke atas, alhamdulillah slowly nmpk selera mkn die naik balik, sblm ni die mkn main2 je

2mo ago

Appeton baby drop tu ke sis?

ada pernah nampak apa yg ank suka?

2mo ago

tukar texture? mknan berkeju, santan

pelbagai kan menu tak ?

2mo ago

Yaa, sye buat menu berbeza pagi dan petang, tapi susah laaa, suapan ke 4 dah tak nak buka mulut