Due 15/3 baby sonsang

Sye due 15/3 tapi baru ii nie sye kena warded sbb baby sonsang and doktor try nk pusingkan baby, 3 hari warded cubaab pusingkan baby x berjaya☹️ doktor bagi tarikh utk serah diri 4/3 utk czer 5/3, sye nk tnya betul ke kalau dh nk dekat bersalin baby sonsang akn pusing sendiri? Sye mengandung ank sulung harap boleh la bersalin normal, andai ditakdirkan utk bersalin secara czer sye redha😌#SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

5 Balas

sya pun bsalin songsang tp normal. x sempat czer bby dah nak kluar.

6mo ago

baby saya kecil. pramatang. 1.68kg.