Assalamualaikum. Spe sni birthclub Ogos yg blom delivery?

Sye 39weeks (23/8) haritu turun tanda 4pgi lendir coklat tpi bukaan bru 1cm. contraction xder lgi.. Baby still happy.. harini dah 39minggu 2hari, still try dgn senaman utk cepatkan bukaan demi elakkan induce.🥵🥵#firstbaby

8 Balas

due sy 29/8 tapi xbersaling..sblm ni kerap contraction..dua hari ni plk kurang contraction..n bby pun kurang gerak..kne g hsptl ke..tapi ade mase dia active je..cume xseactive cm sblm ni la

saya dah bersalin normalbaby boy 25/8/22/39w3d ikut due/28/8/22/tapi baby awal 3 hari🥰

sy due 30.8 baby masih okay2 sj...29 kna serah diri kt hosp sbb GDM xblh overdue

sama sis 39w2d skit2 bawa prut shja lgi ni blum kluar lendir

2y ago

sama lah hari ni 39w2d . semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.

sy esk dh 40 weeks. tp xda tanda apa lg.

saya dah 40week contraction manja² jak

aamiin smoga smuanya d lancarkn

Saya belum 🥲