mesin kecing manis

sya tak mampu beli mesin cek gula tu nape klink2 sekrang beban kn org tak mampu ..dulu boleh je cek sampai 10 mlm

mesin kecing manisGIF
9 Balas

sis cari kat shopee kat sna byk murah😊hrga pun bwah rm30, sy beli mesin kat shopee sbab x larat nak g KK lg2 klu mlm

percaya la bnda ni berbaloi beli dan boleh guna lg pd kehamilan seterusnya.. mula2 je trasa. cuma stripe dia la mhl sket..

sis buka shopee cari seller "AslinStore",cari brand sinocare..rm28.90 je 1 set.jenis ni dh test kt klinik.xlari jauh pun

Kt pharmacy boleh cek, cth caring pharmacy, ckap je nak cek gula dia willing to check for free jee ☺️

Kalau kelapangan boleh singgah mana mana farmasi. Selalu farmasi okay nak tlg checkan gula.

kdg² ada klinik yg blh check gula..bp..secara free..cuba awak intai²..

Mcm saya cek dkt farmasi sblm beli alat tu , kena rm3 skali cek

kdg depa ni xfaham situasi kita

kat farmasi pun boleh cek sis