miscarriage.

Sya nak cerita untuk pengajaran saya sbb Saya ada cramp di perut sepanjang pregnant then ada keluar darah secara tiba2 pada usia kandungan saya 6weeks 3Days then dah pergi check klinik Kena refer hospital dapat tau dah miscarriage. Kalau mummy² ada Alami pekara yg sama macam saya lbh baik jgn biarkan sbb anti body sesetengah mummy tak sama. ada yang Normal and ada tidak Normal. tak apalah tak ada rezeki saya. insyaallah ada rezeki lain. saya pun dah reda ☺️. Untuk para² mummy to be. jaga kesihatan anda sepanjang anda pregnant. Saya doakan mummy² dan baby² sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nanti ye . Saya nak tutup buku dulu tiada rezeki saya untuk tahun ni. doakan ye ada rezeki untuk tahun hadapan pulak. Assalamualaikum ☺️. #firstmom #bantusharing #pengajaranbersama #6week3days #misscarriage

4 Balas

Sy pon miscarriage at 7wks. usually kalau awl2 ni gugur doc kata sbb kromosom. bukan salah ibu lasak atau salah mkn. takpa lah dr dia membesar ada kecacatan, sy redha ada hikmah nya. semoga ada rezeki kita lg.

takziah buat sis. saya pon time 2021 miscarriage masa 6w juga. n masih ttc tuk anak ke2 sampai sekarang. semoga ada rezeki lagi lepas ni. aamiin

Semoga allah bagi awk rezeki lagi ye, sedih pula kita bacanye🥹

Takziah sis. Mesti ade rezeki lagi (: (: ❤️❤️