PACKING BARANG HOSPITAL SWASTA

hi sya first mom , skrng tengah tunggu due awal bulan 10 . if swasta tak perlu bawak banyak barang en ? ke mcm mna ? boleh tk tolong suggestkn untuk sya . and ada pernh tk orng dlm ni delivery hostpl COLUMBIA ASIA . ? #bantujawab #firstmom

2 Balas

Saya takde pengalaman bersalin di Columbia Asia. Saya bersalin hospital swasta lain. Sebelum bersalin nurse ada bagi senarai barang yang kena bawak. So saya bawak - Baju discharge mommy - Baju discharge baby *Yang lain semua hospital dah sediakan. Tambahan baju suami saya bawak 2 pasang.

2mo ago

Most welcome. 😊 Semua yang saya bawak tu muat dalam satu bag kecik 🤭