Baru 33weeks

Hi sya baru pregnant 33 weeks tapi dah rasa byk pergerakkan baby makin kebawah & saya pun dah mula rasa penat bila nak bangun🥲🤣 Suami pun notice perut nampak sarat bahagian bawah pusat. Risau pulak kalau bersalin awal 🫣#firstbaby

1 Balas

mommy dah kne ready sbb baby bila2 blh kluar. mmg ad sstgh Mommy yg baby dy kluar 2minggu awal dr due date. so be prepared oke🥰

2y ago

Kannn sbb ni first pregnancy. Jadi risau plus excited juga 🤣. Alhamdulillah dah prepare barang hospital 🥰