Ruam atau apa

Sy xtau apa pnyakit sy ni..klau cuaca sejuk dlm aircnd dia jd gtal2 tpk tgn n kki tpi xnaik ruam..bila start panas mula rimas n gatal kple xlama naik ruam area tgn n kki.,jntung jdi laju sgt,sendawa xberenti rasa nk berak mula la panik..jadi dlm 5minit cmtu pastu okay cm biasa mcm xde pape..sy ada mslh mbuang jgk, tapi lps jdi cmtu auto berak,najis xkeras pon..tapi bkn selalu jadi..sejak pregnt mkin mjadi2, mybe cmpur cuaca yg xmnentu ..hormon berubah..sblm ni pernh naik cmni sblm kawen/pregnt tpi xteruk n xde jntung lju n sendawa..kdg stress jgk, stress bila jntung jd laju auto fikir bkn2..tpi jntung xde sakit,pedih or apa2..sesak nfs pon xde..#firstmom #ingintahu

Ruam atau apa
2 Balas

sy JD Alahan tp Jenis Merah terbakar kulit. sy refer doc utk amek ubat

6mo ago

Dr ckp apa lgi? Mmg normal ke alahan pembawakan?

Dah pernah refer doktor? Jika belum, refer dengan doktor ya.

6mo ago

Xpernah..ingt next scan nk refer Dr…sy selalu check oxymeter, biasanya kadar oksigen 100-99 ,xpernh trun paras bwh..cme hbeat tinggi sikit.,kalau diserang jntung lju akn jdi 120 cmtu..klau hri2 biasa normal dlm 80-98