Terpksa nak gugurkn kndgn

Sy x ready lg nak tmbh kedua, perancang mmg ambil tpi lekat juga. Ank sulung bersalin czer, ank 6bulan sy cek upt +ve😭😭Ank masi kecil sy dah pregnant, sy btul2 buntu & x kuat. Kehamilan prtma sy ada mslh kncing manis dtmbhkn lg sy czer. Kalau bole sy nak mnta Dr utk x teruskn kndgn ni. Ada x yg pnah alami mcm sy? Terpksa utk gugurkn kndgn. Sbab sy nak tau procedure nya 😭😭 korang jgnlaa kecam sy ya, sy x tau nak bhdpn dgn org mcm mna. Kita dah merancang tpi lekat juga 😭😭😭 sy x ready, sy penat, x kuat smpai rasa mcm x nak teruskn khdpn tpi sy ingt ank sulung sy cuba utk kuat #SeriusTanya #SeriusTanya #SeriusTanya #ingintahu #ingintahu #ingintahu #bantujawab #bantujawab #Tolong_jangan_dibully #feedback#firstmom #firstmom #Sharing_dong_Bund

4 Balas

Kena jumpa dan tanya doctor sis..nti doctor akn bgtau apa2 yg blh buat utk bantu sis..

tq, ya sy tau sy akn tnya Dr🤍🤍sy cuma nak tau klu ada yg pnah alami mcm sy🤍

2d ago

thank you 🤍🤍isnin ni sy mmg akn jmpa nurse, cuma nak tau sja klu ada yg brpglmn mcm sy🥹🤍

sini tiada dktr, jd kamu jumpa dktr terus..minta consultation.

apa2 bole tny doktor