tip kurangkan alahan

sy tgh hamil 9 minggu blh share tip untuk kurangkan alahan? dgn suami pun tk blh dkt sbb rasa mual. ##firstbaby

4 Balas

xdpt nk bg tip yg terbaik melainkan sis perlu sabar dan jalani ari2 dgn penuh bersabar. mkn mknn yg berkhasiat. jgn buat keje berat2. sbb sy kalau dgr org alahan sy teringat kat diri sy sebelum2 ni. hadap mcm tu je. xtahu nk buat mcm mane. smga sis dan kandungan sehat wal afiat. amin

Hi! I pun 9 weeks pregnant everytime i mual or rasa nak muntah i makan anggur, epal merah..basically buah yang masam. Hope this helps!

normal kata org minta suggest doktor pun sma.. emmm sy da turun 6kg wak.. 😣

normal tu sis alahan mengandung. m