Sakit bawah perut

Hi , sy tgah pregnant dan usia kandungan muda lg. tp sy selalu sakit bawah perut kdg sampai cramp sakit.. dah 10hari daa cramps semacam jer.. tp dia on n off.. takde darah kluar pun.. mula2 ingt nk period tp bila delay 1week cek upt . positif🙏🏻. cumanya risau dgn bawah perut yg tba2 sakit je.. #bantusharing

2 Balas

Should be okay as long as takde bleeding @ spotting. Banyakkan rest dan minum air masak yaa

1y ago

okay tq👍🏻

biasanya awal pregnancy memang perut akan sentiasa cramp sebab baby nak menempel.

1y ago

tq👍🏻