Berat makin bertambah setiap 2w

Sy skrg dah 34w, berat kerap bertambah. Haritu 53, dlm 2 week lg checkup berat dah jd 55, lpstu lg 2week timbang jd 57, skrg dah 60kg!!! Normal? Bahaya ke utk diri sendiri & baby? Makan mcm buasa je takd pun melantak kuat. Tp berat ttp kerap bertambah. Sy hari2 berjalan, senaman.

2 Balas

Normal sis. Saya pun berat naik rancak cuma bila dah masuk 36w ke atas, berat naik 200g je per week

1y ago

Ouhh yeke sis. Baik2. Hahaha terima kasih. Ghisau kdg2 timbang2 je naik