Biasa lps buka buku pink dr akn cek selalu ke?

sy skrg 7weeks dh tpi sy nk balik kg.. klu sy buka awal adkh dr akn pnggil utk jmpa or lps buka buku pink sebulan juga bru dr pnggil jmpa? sy blik kg agak lama juga sampai hilng alahan ni.. ada sesiapa brpengalaman tak blh share dgn sy? sy bru first time ni...

1 Balas

Bergantung pada tahap kesihatan awak. Kalau awak high risk pregnancy 2 minggu sekali. Non-risk pregnancy sebulan sekali

4mo ago

Boleh. Awak inform nurse in charge awak, kata nak tumpang KK kat kg. Nanti nurse take note dan awak kena set appointment dengan KK kat kg.