Tumpang tanya

Sy skrang dh 35w normal ke sakit bawah perut atas ari2.. Sbb sakit tu kadang2 dtg kejap2 lpas tu hilang.. Bila time nk tido terasa sakit bila sy kencing die x sakit lak.. Ke sbb sy tahan kencing yee bley jadi sakit tu.. Adakah sy patut ke hospital.. Baby alhamdulillah aktif je walaupun sakit.. Bantu sy jap #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

normal ..jika baby aktif tkperlu risau ..baby aktif sgt pun blh buat perut Kita Rasa senak n mengeras sakit...

8mo ago

Tu la.. Sakit tu xbley bawak bincang dgn celah kangkang nya sakit nk Jln pun dh susah

jangan tahan kencing jadi sakit. kalau ada rasa kencing terus tandas je.

8mo ago

hehe okay. berapa bulan baby awak?