Pregnant lewat usia

Sy skg umur 40 tahun.preggy first baby,nk minta sgt tips2 dr ibu2 mengandung utk dptkn baby sihat dn pemakanan2 yg sesuai utk sy#SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Blm buat buku pink lg kn? Blh amal mkn acid folic..nnti buka buku akn dpt ubt 4serangkai dr klinik..sy konsisten mkn yg tu je..dr segi pemakanan, klau awk hb low kne bnykkn mkn mknn zat besi…blh amal mkn buah2 n syur2 dr skrg, elakkn fast food..mkn mknn mcm biasa.,yg awk rasa berkhsiat..kurngkn mkn pedas tkut nnti pedih ulu hti, angin..awal2 trimester ni mmg mudah msuk angin

1mo ago

terima kasih sis