Selalu terlambat masa pam

Sy selalu terlambat masa pam. Kdg2 3jam, kdg 4 jam, 5 jam baru nak pam. Ada sampai 6 jam baru pam. Bayi masuk 3minggu, tak df. Tapi sekali pam dpt 4-6 oz.. kdg2 8-9oz. Tapi ada juga masa dpt 3oz. Normal x? Lepas tu pagi2 kena pam juga? Last sy marmet pukul 10pm dpt 2oz je.. pagi ni pukul 1.30pagi dpt 8oz. Masa pagi ni payudara belum rasa bengkak,normal ka? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

untung awak tak pam lama pun still dapat banyak, saya sampai drop susu

7mo ago

Sy baru dah siap pam. Last pump pukul 1 pagi, mula pam dekat pukul 6.40 tadi. Mcm lambat sbb 5 jam lebih baru pump. Dapat 8oz pagi ni.

Boleh tahu tak awk guna pam yang jenis mana? Ada gambar tak?

6mo ago

Sy guna autumnz marvel dan autumnz minix. Tapi sekarang lebih banyak guna minix sbb boleh pam dua2 sekaligus. Cuma corong minix tu sy tukar lebih besar sbb size nipple sy besar.