37w4d sakit mcm sngugut

sy sakit mcm sengugut adakah masih normal lagii .. sbb xde keluar tanda² lain . #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

catat kt henfon sakit tu berapa kerap. 5 minit sekali ke 1 jam sekali ke. kalau dah kerap sangat rasa sakit yg mendatang mcm contraction tu risau dah tanda2 nk bersalin

2y ago

oh yeke ,x tgok jam pula tdii .. rasanya dri ptg smpai malam skit lgii tmbah pula sakit pinggang , takut xkene layan pula klau g hospital sbb xde tnda turun darah atau lain² ..