Saya nak tanye sy mengandung 3 bulan, tp kerap sakit di bahagian ari

sy sakit die bahagian ari2 bawah perut sebelah kiri dan kanan. sehingga ia menganggu sy untuk berdiri lama, berjalan lama, duduk lama dan kerap rasa sakit dkt celah2 kangkang. adakah itu normal? sy mengandung anak yg ke-3. Anak no 1 dan anak no 2 sy xpernah rasa sakit mcm nie. mohon pencerahan dari ibu2 semua. #thirtbaby #3_bulan

1 Balas

normal. boleh try beli alas yg utk kerusi tu xpun yg sandar tu. klau x okay je boleh pegi klinik check