Teringin Coffee

Sy pregnant dh masuk week 16, hb low tapi teringin sangatt nak minum coffee tealive.. okay ke kalau nk minum sekali je buat lepaskn craving? #firstmom #ingintahu

3 Balas

Nak naikkan hb susah kan. Kadang² rasa dah makan banyak, makan macam². Tapi naik pun tak. Kalau minum kopi memang confirm Hb turun. Kesian baby, dia perlukan Hb untuk pertumbuhan fizikal yang sempurna. Lagi² baru 16minggu.

Faham sangat2 perasaan tu. Saya kalau teringin sangat, minum 1-2 sedut lepastu minum lah air kosong banyak2. Yang selebihnya air tu suruh husband habiskan.

Blh je nk minum.. Tpii tak leh kerap sgt.. Sekadar melepaskan keinginan 😊