Pregnant dan bfeed

Sy preggy 25w tp masih bf anak 1y 9m. Nk tanya pada siapa yg tahu. Mcm mana rasa sakit perut masa bf anak utk yg preggy tu ye. Sbb sy ada rasa perut mengeras dan pinggang dan peha sakit mcm nk dtg period tu. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sama macam rasa contraction/senggugut. seelok try slow2 ajar anak susu by cawan or botol ikot keselesaan.

2y ago

tp masalahnya anak sy reject segala jenis susu kecuali susu bdn