Makanan lambat hadam

Sy preggy 15weeks. Sampai sekarang, bila makan ape2 mesti rasa macam makanan lambat nak hadam. Sy makan lunch pukul1, tp pukul8 rasa sengkak perut, pastu bila nak muntah, makanan tu mcm nak keluar balik. Ada ke mommies yg sama macam sy? #SeriusTanya

2 Balas

seeloknya makan dalam kuantiti Sedikit, tapi kerap. Makan berulang xpe .. pastikan dalam kuantiti Sedikit sahaja. jangan makan Sampai kenyang. cukup Sebagai alas perut. InshaAllah Perut selesa

1mo ago

Ya sis sama² ♥️♥️

sama sis

1mo ago

Yeke? Sis mkn 3x sehari ke? Sy dah jadi mcm ni, sy cuma mkn breakfast dan lunch je. Tak berani nak mkn mlm sbb rasa perut penuh lg, walaupun last mkn dah berjam2. Huhu