Period or tanda awal hamil?

Sy period 27/9-2/10.. n next period 25/10 kalau ikut kiraan kalender.. selalunya tepat la sepanjang sy guna kalender ni.. klu lari pun awal or lewat sehari dua.. Tp 23/10 sy keluar drh.. x banyak.. sehari je.. leps tu sy xkeluar darah da.. Adakah tanda awal kehamilan or bukan? Kalau nak cek upt bila agaknya paling sesuai?? Esok pagi boleh? 😅#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Cuba beli upt clearblue. Saya pakai upt yg biasa sebelum tarikh haid samar2 je line tu memang more to tanda (-) tp bila test clearblue terus naik positive walaupun sebelum tarikh dtg haid 😂 Alhamdulillah sekarang dh nak masuk 6 bulan 🥰 semoga ada rezeki awak ye

2y ago

Tu la.. tggu lg seminggu.. harap ada rezeki kali ni 😊

Nk confirm betol² beli upt clear blue.. insyaAllah dpt result almost accurate.

2y ago

Klu beli clearblue x terlampau awal ke sis?? Da mahal 😅 isau kecewa sama 🥺