Hi mommy, may tanya ni...

sy perasan perut senget sebelah kanan, selalu gerak pun sebelah kanan,tu mksudnya baby suka duduk sebelah kanan ka? 🤭 sy 25 weeks ..#ingintahu

2 Balas

maksudnya everytime mmg kanan je ke? sbb sy prasan pusat sy mcm ke kanan sikit.doc ckp normal, mmg rahim kita berat ke kanan..tp overall kalau tgk, tak la ketara sgt senget .still rasa center je kecuali baby move ke blah kanan

11mo ago

oh sma dgn sy..aaah kt pusat pn kanan timbul hehhe..normal;)

sama …