kandungan ke 24 minggu

sy nk tnya kalau rasa gatal2 di kemaluan , sakit bersama suami . keputihan keluar mcm kahak ijau tu terkena GBS ke ? perlu ke klinik atau ke hospital #pleasehelp

1 Balas

puan boleh cek di klinik swasta atau kerajaan, bagitau nurse nak buat test utk GBS.. kalau keputihan bnyk keluar risau ada GBS juga.. ataupun masa check up nnti puan terus bagitau nurse simptom2 yg puan alami nnt nurse refer pada doktor utk buat test GBS