Bila boleh beli perlengkapan bayi

Sy nk tnya bila boleh beli perlengkapan bayi..pada minggu ke berapa boleh beli?sy bru 15 week..sy tnya je dlu sbgai prsediaan je

4 Balas

Hi, saya beli sedikit demi sedikit tiap bulan… 2 atau 3 barang sebulan lebih kurang.. jadi takdelah terasa mcm banyak sangat keluar duit atau makan masa membeli belah

1w ago

Masuk trimester ke-2 tu dah boleh start beli sikit². So tak rasa sgt duit byk keluar bila dah hujung² trimester ke-3. Baju baby jgn beli byk sgt sbb baby cepat je mmbesar. 😊

Saya start beli masa 20 weeks. Siap semua by 32 weeks. Beli sikit sikit tak terasa duit banyak keluar hehe

1w ago

Ya awak. Senang beli awal sebab saya tak nak kalut bila dah hujung2. Nak relax.

masuk 5 bulan dh boleh beli sikit2

1w ago

ok awk ..trima ksih..sy bru 15 minggu lg sbuln laa kna bli skit2..atau 6 buln dh boleh bli kn

sy beli bila dh 28w keatas.

2w ago

kirw msa 7 buln laa kn