Baby melintang masa 20 weeks normal atau tidak

Sy nak tnye ade tak mommys yg mse 20 week baby melintang. Lepas tu nnty baby tu akan pusing sndri ke mcm mne. Risau plak sy

3 Balas

20week tu normal lg sis. saya pernah anak frst 36week dr sahkan breech so sgt tkot last2 masa 38week jumpa pakar tgk dia da ade dekat kedudukan dia.

Normal je, baby kecik lagi jd dia boleh pusing pusing lagi. Nanti 3rd trimester baru dia akan slow slow turun sendiri

20w baby kecik lagi, ada banyak ruang untuk dia berpusing2.

3mo ago

oh yer ke .tu la risau jugak. sbb mse ank first tak mcm tu 😅