1st trimester

Sy nak tnya,macam mana nak tambh berat badan untuk mommy ye.Saya skrg dh 10w5d.selera saya sama macam seblom pregnnt mkn 2 kli sehri je.Saya jenis xbolh mkn bnyk2 sebb nnti rse nak munth.Jadi mommy2 ad tips tak mcm mne nk tmbhkn berat bdn?ini anak first..

1 Balas

1st trimester mmang kebanyakkan ibu turun berat asbab alahan..takpa awak mkn je apa yg awak blh mkn.. nasik ke roti ke mee klau blh pksa jgk tekak telan 2 3 mulut.. cari buah² ke asam2 yg masam ckit bg hilang loya..

1y ago

sy xde alahan munth2 lgi..just normal mcm org xpregnant😅