Consume minyak kelapa dara sblm bersalin dan bagus ke ya?

Hi sy nak tnya ade sesiapa dalam ney consume minyak kelapa dara tak sblm brsalin dan consume berapa buln ya? okay ke ya ?#firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

baik elakkan.. sebab takut nanti kulit kat bawah tu jadi lembut sgt mcm tofu, time jahit hancurr, pstu tkut koyak besar😥beli utk buat urutan perineum xpe

Tak bagus. Tiada sebarang manfaat. Nak ambil apa apa supplement rujuk doktor dulu ya. Ibu mengandung tak boleh sebarangan makan supplement atau ubat.