Alahan masa preggy

Sy nak tanya...ada tak mommy2 yg kluar air liur banyak masa awal2 ni???#ingintahu

5 Balas

sy tgh alaminya skg . sentiasa ade plastik di sisi wlaupn ddk rumah . klaw kmpl byk air liur blh jd nk muntah aje . setiap brpa minit sy akn buang air liur .

2y ago

betul bila kerap membuang air liur tekak boleh jd pahit dan tk sedap . sy ni kdg2 xlrt nk buang dh 😂. tp kalau di kumpul lg tk bgs . lbh baik buang .skg ni berkwn rpt dgn plastik je

sama dgn sy..sampai kena sediakan bekas utk buang air liur..air liur berbuih..tk selesa rasa..ada tips tak macam mana nk hilangkan?

2y ago

sy pakai plastik letak tisu...sy pun tak tahu mcmne nak hilangkan

sama lah sy pon anytime asyik buang air liur saja kadang2 ksian kat cuben nak teman buang air liur lewat tngh malam

sebabkan mual ke air liur cam berkumpul?

sama sy