ingin tahu

sy nak tanya klau makan maltofer jer asid folic kna mkn lgi tak ? sbb dlm maltofer tu smua ckup lngkap skli ng asid folic . sy just nk tahu agk2 ckup tak kndungan asid folic dlm maltofer tu ? sbb st xmkn ubt yg klinik bgi sy bli maltofer dkt frmasi tu jer mkn satu biji sehari .

2 Balas

Kalau ikutkan dalam maltofer dah ada acid folic. Jadi xperlu dah makan acid folic.

1y ago

okay sis , trima kasihh response 🥰🥰

mm cuba tanya nurse awak. nurse kk saya cakap kena makan folic acid.

1y ago

oky sis , tq response 🥰