Susu baby 7bulan

Sy nak tanya, ank ibu2 yang dah start makan memang kurang ke minum susu?? Ank sy klu bgi sejam selepas makan 100ml pon tak habis.. Susu fm minum 3 kli je sehari, bf pon time mlm je, hari tu bgi dutchbaby ni bagi dupro #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

samaa. tp sy lebih kan khasiat dlm mkn dia. yg tinggi kalori nurse pesan. so far dia mkn ok, jd walaupon kurang susu, sy tak risau sgt. alhamdulillah berat naik ok dan sihat.

sama laa anak sy kurang susu.shari siang tu 3x jaa.tu pun 2 3oun ja.mlm skali je minum susu.mcmana nk bg dia kuat susu ya.sbb air masak minum²jgk tp sikit jaa