Pcos boleh hamil?

Hi, sy nak tanya ada ka dekat sini yang ada pcos berjaya hamil? Sy dah 1 tahun kahwin tapi belum pregnant lagi. Hari tu jumpa Dr sy ada pcos. Berat badan sy sekarang 56kg & skrg sy sangat jaga makan sy tak minum minuman bergula & bercaffine. Tapi sy sangat tertekan apabila ada yang menanya bila nak ada anak.#bantusharing

17 Balas

sy pcos juga sis..dh check ngan doc o&g.. period mmg xregular..berbulan2 xdtg.. tp alhamdulillah sekarang anak dh 3.. in sha Allah ada klu Allah nak beri rezeki ank tu.. sis doa byk2 & xgive up..ank no 3 sy pun Allah bagi selepas 7 tahun..