Strechmark

Hi, sy kini pregnant minggu 17. Sy mendapati bahawa strechmark telah timbul bukan di bahagian perut tetapi di sekeliling breast sy. Adakah itu normal? Adakah strechmark di bahagian breast itu akan hilang selepas bersalin nanti. terima kasih ibu² semua #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

jgn garu jgn bg kulit kering.. tu je cara x nk bg merebak.. sy anak dh besar tp x hilang pun strecthmarks di perut