CELAH KANGKANG

Sy due 28.2 ni, ada x mommy yg ada pglmn celah kangkang kat bwah gelap 😅😆mngkn sbab bdn dah naik jdi bila bjln paha asyik begesel je, then bila begesel dy akn merah gatal🥹Bila garu x prasan pula makin gelap kat bwah, bila tgk mcm malu pula kalu nak beranak nti mcm2 yg difikirkn😆😆normal ke bwah tu akn jdi gelap spnjg kita pregnant??#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy pun sama. lagi lah ketiak dgn bawah tek gelap.punca2 melecet dan gatal2 jd mcm tu😌 tp abaikan jelaaa malas nk fkir

normal. xpayah nk malu dktr misi takde masa nk perati bawah tu