perlu ke hospital??

sy dua hari lepas ke hosp bukaan dah 1cm . lpastu td pagi dn malam kluar lendir ni .. adakah patut ke hospital segera?? ka tnggu kontraksi dulu? #ingintahu #anakketiga

perlu ke hospital??
5 Balas

saye mase bersalin time pkp 2021 sye dah bukak 2cm ke 3 cm dah keluar show lendir plus darah agak banyak..bersama contraction yg agak kuat...dokter suh sye balik..dia cakap tido kat rumah lagi selesa..sebab baru dua cm.. 😅😅😅sye blik .esok petang contraction makin kuat..sye g hospital kol 6 pukul 9 malam sye bersalin..

Sy sekarang dh 39w1d, keluar lendir gini gak, dy likat.. tp sy monitor beby same ade brixton hicks/ contraction. Tp more to brixton hicks, so sy tak ke hospital.. heee

1cm doc x sruh warded ke sis .. sy xde bukaan lgi time tu tp sbb trun tanda, terus warded

5mo ago

best la camtu, sy xde bukaan lagi, tp sbb dh turun tanda terus warded

sy 1cm bukaan trus kena warded smlm..sbb contraction kuat..