Saya keliru

Sy dh cek upt mmg 2 line terang, perlu ke sy cek gune clear blue plak ye??? Ada yg sy dgr upt biasa tkt rosak...🤨🤔#ingintahu #firstmom #firstbaby

7 Balas

saya biasa.guna upt biasa je.. dah positive terus sy kira kiraan week ikut last periods n pergi klinik scan confirm kn pregnant

Sy mmg tiap kali pregnant gune clear blue y digital tu.. Sy x suka gune upt biasa sbb da selalu sgt terjadi false positive

Up to you sis. Kalau sy terus pergi Klinik Kesihatan, nak check pregnant atau tidak. RM1 je. 😆

better pegi klinik kesihatan check di Sana.. lagi puas hati sis..sy pun check di klinik saja..

Kalau terang pergi scan dekat klinik je la..

xperlu. after 2weeks boleh p scan

guna dip n tell