Selera makan hilang

Sy dh 18week .. start 17week sampai skrng selera mkn berkurang pulak.. sebelum ni ok je ... Normal ke eh.. Patutnya week ni la yg selera meningkat kan .. #ingintahu

6 Balas

Sy alahan ada cuma kurang, makanan tertentu reject. Bukan jnis yg berselera cukup satu portion dh knyang. 3 kali sehari mkn, cepat kenyang. Tk smua org boleh mkn bnyk2 wktu pregnant, cukupkn sehari punya meal plan dah memadai.

1y ago

sy xda alahan dari awal . start 12week selera besar. Tapi skrng kurang pula