Selera makan hilang

Sy dh 18week .. start 17week sampai skrng selera mkn berkurang pulak.. sebelum ni ok je ... Normal ke eh.. Patutnya week ni la yg selera meningkat kan .. #ingintahu

6 Balas

Yaa saya pun begitu . Sptut mkin hilang alahan tu Tpi saya nk msuk ke 16w jd mcm mcm alahan huhuu . Selera tkde , perut slalu kembung , muntah lepas makan huhuu . Smga kita sama sama kekal sihat yaa ibu

1y ago

sy xda alahan dari awal .. tapi selera tiba2 pandai hilang skrng ..