Beli barang baby..

Hi sy dah pregnant 7 bulan belum buat persiapan brg baby lagi bakal bersalin bulan 9 ni🙂. Sy tak bekerja suri rumah sepenuh masa. Husband kerja rider masih kumpul duit utk beli brg baby. Ni tunggu duit BKM masuk bulan 6 ni bole tambah2 buat beli brg baby jugk😊. Soalan sy siapa tahu kedai kelengkapan brg baby yg murah murah AREA KL ???? Bukan butik tau😅. Dan bole listkan brg baby yg penting dan wajib beli ?? Tolak carseat baby buai tu sy tak perlukan☺️#pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

29 Balas

Beli kat shopee je semua.. klau ada duit lebih nk merasa beli kat kedai beli la hehe reward utk baby.. pampers pun cuba join member kt website dorg.. saya join drypers alhamdulillah dpt free 1 pack besar saiz newborn.. jimat duit hehe

Sis boleh bagi contact number? Baby saya dah nak masuk sebulan and dah pakai pampers size S. Saya ada byk pampers newborn extra yg tak sempat pakai kalau sis nak, saya boleh bg free 😁

2y ago

Betul ke ni..sy pun terpikir nk beli pampers dkt shopee je murah jugk kan😊 tapi Alhamdulillah lah kalau de rezeki utk sy org nk bg sy terima je☺️. Ni no sy 011 61921792 😊

sis sy pun beli shoppe skrg..sbb husband kene buang kerje so sy pom x kerje lepas kahwin jadi duit saving dh abis😊beli je shoppe sis..murah2 je..

Hi boleh tahu baby boy ke girl? If baby girl, saya ada baju baby yg dah tak pakai, masih elok lagi so sayang nak buang n ada yg baru jugak tak sempat guna. Mitten & booties pun ada

sy pun husb kerja biasa ja . tpi sy start beli brng baby dri pregnancy 4 bulan . start beli slow² sbb kalau beli sekali mmg tak mampu lh . sy beli unisex ja smua pakaian baby .

beli kat shopee je sis. harga berganda murah. beli yang penting2 dulu. macam baju sekurangnya 7 helai, bedung 3-4 helai, diapers newborn sepeket, wet tissue.

2y ago

Ok noted sis tq😊. Sy nk lpskan brg baby selepas lahir je..nnt dia dh besar siket ade rezeki bole beli lagi☺️

shopee bnyk dgn harga brpatutan mcm momo house .slain kdai tu ada jugak kedai lain kne tngok review dulu.moga dpemudahkan segala urusan sis shingga bslin

2y ago

Inshaallah ameen ya rabbal alamin smoga ade rezeki utk anak sy☺️🤲🏻

Anak first sy shopping kat shopee je sis.. murah2.. kat kedai dapat 3 pasang rm100 lebih, kah shope rm100 lebih sy dpt 15pasang sis.. berbaloi..

cm sya Kan sis sekarang dh 6m 1st baby sya byk Beli Preloved punya😅.. sebab baby cepat besar.. so untuk newborn-3m sya Beli Preloved punya..

Bundle pon okay je sis. Kdg2 sehelai rm3 ja klau yg rompers tuuu. Jimat sgt2. Sbb baby pkai tak lmaa. Dorg cepat sgt membesar